2332043461 3ο χλμ. Νάουσας - Βέροιας, Ναουσα dragoumanosd@yahoo.gr
hero image
 
 
 
RIMESSO by Dragumanos
Βιοτεχνία Σαλονιών Νάουσα Ημαθίας - Εμπόριο Σαλονιών, Στρωμάτων & Κρεβατιών  Νάουσα Ημαθίας 


Η βιοτεχνία σαλονιών “RIMESSO” η οποία βρίσκεται στην Νάουσα Ημαθίας, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια με την κατασκευή σαλονιών, προσφέροντας δημιουργίες που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητα όσο και για την μοναδική αισθητική τους.

Με αγάπη και πολύ μεράκι, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, καθημερινά δημιουργούμε και σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από σαλόνια που φιλοδοξούν να ικανοποιήσουν πλήρως τις αισθητικές αλλά και τις λειτουργικές απαιτήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Μέσα από μια πλούσια συλλογή υφασμάτων

που σας προσφέρουμε, αλλά ακόμα και με ένα δικό σας ύφασμα και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, μπορείτε να φτιάξετε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς, για ένα σαλόνι με την δική σας σφραγίδα.

Για όλες τις κατασκευές σαλονιών, χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε σαλόνια υψηλής ποιότητας.

Παράλληλα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα στρωμάτων ύπνου και κρεβατιών, προκειμένου να επιλέξετε τα ιδανικά για τον χώρο σας. 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε κάθε επιχείρηση ανά την Ελλάδα, με άμεση αποστολή στο χώρο τους, ενώ συνεργαζόμαστε εδώ και αρκετά χρόνια με καταστήματα στην Κύπρο.
Στόχος μας είναι αφενός η δημιουργία κομψών και λειτουργικών σαλονιών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.